Een ruime tweepersoons slaaphoekEen keuken met alles wat u nodig heeft.
Gezellige zithoek met spelen, boeken en TV.

Het huisje.ACCOMODATIE

Klaasvaak is een volledig ingericht vrijstaand zomerhuisje geschikt voor 2 personen, maar u kunt natuurlijk ook alleen komen. Er is een schuurtje voor uw fiets en uw auto kan op het terrein geparkeerd worden


Het huisje bevat een grote kamer met een slaaphoek met vaste wastafel, een open keukentje en een douche/toiletruimte. Het huisje wordt verwarmd door middel van een gaskachel.

In het zitgedeelte staat een grote ronde tafel met rieten stoelen. Er is een kast met boeken en spelletjes en een televisie waar u Nederland 1,2 en 3 plus TV Drenthe kunt ontvangen.

In het keukentje is een open kast met allerlei serviesgoed; er staat een koffiezetapparaat en een waterkoker, zodat u zelf uw koffie en thee kunt zetten. Koffie en thee staan gratis voor u klaar.
De koelkast is gevuld met frisdrank, bier en een flesje wijn, waar u tegen betaling gebruik van kunt maken.

De slaaphoek bevat 2 eenpersoons bedden en een vaste wastafel. Er is voor een baby of peuter een kinderbedje en een kinderstoel aanwezig.
Wandelt u met uw hond, dan staat ook voor hem een mand en een hondenbak klaar .

Klaasvaak ligt in een grote tuin waar u volop zon, schaduw en privacy hebt. Overdag geniet u van het uitzicht en de vele vogels, terwijl op mooie zomeravonden de vleermuizen hoog boven uw hoofd rond buitelen. Op de weilanden verschijnt in de schemering soms een groepje reeën.

Het ontbijt wordt in het huisje gebracht, maar bij mooi weer kunt u natuurlijk met het blad een plaatsje in de tuin zoeken.